Добър онлайн самоучител по немски

Със сигурност онлайн самоучителят “Немският е лесен” е добър начин за изучаване на немски онлайн. Като електронен учебник той не се заплаща допълнително, а това определено облекчава финансовата страна на езиковото обучение по немски. Удобното и изгодно учене с онлайн самоучителя по немски обаче е само едната положителна страна. Безспорните му предимства са в неговото съдържание. Ето 3 от най-важните идеи, които са заложени в основата му:

 

Едно от най-важните преимущества на "Немският е лесен" е живият съвременен немски, който съм включила в уроците.

 

Разговорните фрази, нюансиращите частици, разнообразните структури на текстовете показва езика в неговата реална употреба. Така че всичко, което ще научите, ще можете веднага да употребите на практика при разговор с познати, при пазарене или при телефонен разговор. Един от важните принципи при придобиване на нови знания в това число и езикови за мен е практическата им приложимост. Затова всичко, което ще научите с “Немският е лесен” е съвременно, базисно, употребимо. И всички езикови елементи са въведени в цели изречения, в контекст. Така те се запомнят лесно и в реч.

 

Друг важен принцип, който съм съблюдавала стриктно, е изграждане на стратегии за разбиране на чуждата реч.

Това умение е ключово за лесното надграждане на знания при всякакви обстоятелства, а чуждият език се учи от различни източници, учебникът е само основата. Ако той наистина е добър, то всеки после може да трупа свързана лексика, фрази и изрази, които чува около себе си. Затова в текстовете за четене и слушане с разбиране трябва да са заложени ключови знания, с помощта на които да се разбират основните информации и да могат да се учат още нови думи правилно.

И преподаването! Това е третото преимущество на “Немският е лесен”, което го прави подходящ за всеки.

Въпреки, че не сте в “класна стая” учащият непрекъснато ще чувства активната подкрепа на учителя. Съвети, препоръки, обяснения - на съвсем конкретни места с ясни указания винаги е показано какво да се направи, за да се научи учебния материал отлично. А обясненията на езиковите явления са точни, разбираеми и кратки, не пораждат въпроси и ви водят право към целта - да научите немски, за да го употребявате на практика.

Търсиш ли наистина добра учебна система по немски, с която да учиш немски онлайн по всяко време, от всяко място лесно, бързо и удобно? Без да трупаш на бюрото си безброй помагала, в които се объркваш? Опитай тогава с “Немският е лесен” на интернет платформата Онлайн Виа Германика.

 

Какви са другите предимства на електронния учебник "Немският е лесен" можеш да прочетеш тук. Но точно сега можеш да спестиш още! Възползвай се от различните отстъпки с натрупване! Учи немски евтино, но качествено!