Защо да избера онлайн самоучителя Немският е лесен?

Краткият отговор е:

Защото това е един добър и модерен самоучител по немски.

Той ви предлага:

 

Бърз  онлайн курс по немски, който осигурява траен напредък, защото е обяснен и модериран на български. 

Уроците са за съвсем начинаещи без предварителни знания. Те са изградени систематично, с кратки обяснения и много практически задачи за активно усвояване на учебния материал.

Първо ниво - А1 - обхваща около 1500 думи и изрази по различни теми и техните важни аспекти от ежедневието в 12 тематично подредени уроци: от представянето, през професиите до жилището и свободното време. 

Темите на уроците са онагледени приятно и ясно с картинки и схеми, и озвучени с аудиозаписи за учене или упражняване на фонетиката.

Различни задачи обслужват всички канали: четене, слушане, говорене, писане

Интегрирана тематично в урока граматиката е изведена от живия език и е подкрепена с интерактивни упражнения. Не тя е целта на самоучителя, а един от многото градивни елементи.

Различното: В уроците са вплетени много експертни съвети за успешно учене на конкретния учебен материал.

Безплатно сваляне на PDF - документи или MP3 записи. За дългосрочно удобно ползване.

Изградени стъпка по стъпка онлайн курсовете по немски със самоучителя “Немският е лесен” са с ясни

обяснения на български и мотивиращи тестови задачи, както изграждащи, така и надграждащи. С цялостен речник в 2 форми - за минималисти и максималисти - курсовете са подходящи за различни цели: научаване, преговор, опресняване или систематизиране на немски език в съвременно звучене.

Пробвай онлайн обучението със модерния електронен самоучител ”Немският е лесен” на безопасната платформа Онлайн ВиаГерманика напълно БЕЗПЛАТНО сега. И когато решиш да поръчаш знай, че има нарастваща ОТСТЪПКА за брой курсове. Така че колкото повече поръчваш, толкова по-евтино учиш!