Как да науча немски сам

Дали ще мога да науча немски език сам? Кой ще ми обясни “трудната” немска граматика, ако не разбера нещо? Как да науча немски бързо, като работя? Какъв тип обучение по немски да избера?

 

Прочетете тук моя отговор на вашите въпроси от методическа гледна точка.

Ето защо можете да научите немски език с модерния онлайн самоучител "Немският е лесен”:

Дали ще мога да науча немски език сам? 

При градивно желание всеки може да успее. Ето защо:

В онлайн самоучителя по немски думите по немски са обобщени в теми по уроци. Те са онагледени с картинки, които с 1 поглед създават асоциация към значението. Освен това са озвучени с аудио-записи за лесно и бързо запомняне чрез слушане и повтаряне. И най-вече са употребени в жива реч. Така запомняте думата в употреба.

Кой ще ми обясни “трудната” немска граматика, ако не разбера нещо?

Не можеш да си представиш, че ще разбереш всичко? Но това е възможно! В електронния самоучител “Немският е лесен” граматиката по немски не е самоцел. Тя е изведена от живата реч чрез текстове за четене или слушане. Така неусетно в резултат на работата с текстовете тя се усвоява първично. Следват и кратки обяснения - точни и ясни, за да не остават отворени въпроси. А ако има несигурност, с упражненията за затвърждаване, които съм съставила, тя бързо се разсейва. Причината е, че граматиката се прилага на практика и веднага се проверява.

Как да науча немски, като работя?

Работите или учите и винаги изскача нещо непланирано? Точно в тази ситуация е най-практично да учите със самоучителя “Немският е лесен”. Защото самостоятелното  учене с електронен учебник позволява да управлявате учебния процес много ефективно според вашите нагласи и време. Дали ще вземете следващия урок или ще преговорите стария, дали ще учите само думи или ще слушате аудио-записите - вие решавате. Удобно, нали?

Със сигурност “Немският е лесен” е добър самоучител по немски, защото не е повърхностен. Той е ориентиран към клиента, жаден за знания, с богато учебно съдържание и методически подреден материал за лесно и трайно учене.

Готови ли сте да учите по различен, но ефективен начин? Тествайте тогава онлайн курсовете по немски за начинаещи с напълно безплатни уроци. И ще се убедите, че можете да научите немски сами, защото самоучителят “Немският е лесен” е написан специално за онлайн обучение по немски за българи.