Как ще учиш немски онлайн с учител?

Запиши се на интензивен курс по немски за начинаещи с 10% отстъпка по случай Деня на будителите! Възползвай се, за да се научиш да общуваш на немски на ежедневни теми. Старт 1.11.22

Никога не си учил онлайн? И се чудиш, дали ще можеш? Непознатото всява несигурност и съмнения в собствените възможности. Но онлайн обучението има много лица.

 

Предизвикателството на новите дигитални форми за езиково обучение.за мен беше голямо. То ме занимава отдавна, защото на него принадлежи бъдещето. Така в Езиков Център Виа Германика с моя екип създадохме уникално съчетание между старото, познато присъствено обучение по немски и новите дигитални форми на работа. Защото разполагаме със собствена интернет платформа - Онлайн Виа Германика, чрез която затвърдихме мисията си за облекчаване на ученето без компромиси в качеството на учебния процес. Там публикуваме и учебните ресурси към всеки онлайн курс по немски с учител.

Как работим?

Преподаваме съвременно, упражняваме говоренето, развиваме уменията, изграждаме знания и тестваме! Всичко в смарт комбинация между присъствено и онлайн обучение по немски.

Но виж сам как ще учиш немски в група с учител. И се усмихни! Защото е лесно и съвременно. Подробности за актуалния промо курс по немски можеш да прочетеш тук.