Коледни намаления и безплатни уроци

Учи немски сега на Коледна ПРОМО ЦЕНА

 

Традиционно обявяваме Празнично Намаление на курсовете по немски за 1. Адвент. И тази година сме готови да се потопим в коледното настроение с различни отстъпки, намаления и безплатни коледни уроци.

smiley Предстоящото групово обучение както за УЧЕНИЦИ, така и за ВЪЗРАСТНИ е с 10% Коледна отстъпка до 1.01.23 г. Тези курсове по немски са с опитен учител на живо и се провеждат по график. Вижте курсовете за начинаещи и напреднали според възрастовата група тук.

smiley Който обича автономното учене, може да научи немски самостоятелно с E-Book "Немският е лесен" на невероятно ниски цени. Погледете ги в списъка с курсове - заслужава си! Към тях се прибавя и 10% Коледна Отстъпка, която се получава за всички курсове по немски, независимо дали с учител или не.

 

smileyИ не забравяйте: Остава валидна и отстъпката с натрупване - колкото повече поръчваш, толкова по-евтино учиш. Поръчай 4 курса с до -20% Отстъпка.

 

smiley БЕЗПЛАТНО: Насладете се и на безплатния Коледен урок, както и на другите ни безплатни уроци. Поръчайте без да плащате нищо и започнете да учите веднага. Прочетете още на страниците на нашата платформа Онлайн Виа Германика и изберете от списъка на курсовете днес!