Немски за начинаещи онлайн с Мега Отстъпка

Изучаването на немски, както и на всеки друг чужд език, определено е тясно свързано с възможността за достъп. Преди всеки да установи за себе си труден ли е немският език, може ли да се справи, какво ще научи и т.н. трябва да има достъп до обучение по немски, което:

 

може да стане в определен отрязък от време, различен за всяка от страните.

трябва да предлага за научаване не само “нещо”, а много неща

и естествено да е по джоба на учащия. 

 

Наистина ми е особено приятно, че с учебната електронна платформа Онлайн Виа Германика могат успешно да се съчетаят именно тези 3 най-важни фактора. Ето и отговорът на въпроса защо:

 

1. Курсовете по немски онлайн за начинаещи са достъпни 24/7. Изключително удобни за хора, които работят на смени, или за млади родители, които не могат да оставят децата си сами, за да ходят на курс, или за тези, които много успешно учат през нощта, а през деня все не намират време.  

Важно е също, че онлайн обучението по немски на Онлайн Виа Германика е достъпно за хора и
 

а. от малките и от големите градове, 

б. от България и от чужбина, 

 

в. от мястото за почивка или пък от принудителната смяна на местоживеенето. 

 

 

Местонахождението и времето вече е без значение! Необходим е само лаптоп и интернет.Така определено всеки вече може да учи немски, защото има достъп до обучение. Тези равни шансове, които дава е-обучението чрез учебната е-платформа Онлайн Виа Германика наистина са вдъхновяващи и мотивиращи. Те са стъпка напред в бъдещето. И в учебно отношение НЕ отстъпват на присъственото или дистанционно обучение. Как е организирано онлайн обучението по немски с помощта на учебната ни платформа, може да се разбере тук.

 

2. Немски Езиков Център Виа Германика винаги е предлагала курсове по немски с голям обем знания. Онлайн курсовете по немски за начинаещи, които вече са налични в онлайн самоучителя “Немският е лесен”, не правят изключение от 20-годишната традиция. Както присъствените и дистанционните ни курсове, така и онлайн обучението на е-платформата:

а.  е в система, 

б. знанията са много, 

в. езиковите умения са първостепенни. 

 

За това говори и обхватът на цялото А1 ниво - 1400 думи и изрази. Естествено те излизат в жива реч и не са натрупани като списък от отделни думи или изречения със слаба връзка помежду си. Всеки урок в ниво А1.1 и ниво А1.2 развива разбирането на комплексни текстове и прилагането на знанията в диалози или разкази по определени ежедневни теми. С плюсовете на е-учебника “Немският е лесен” се запознайте тук

Така че всеки, който желае да учи, може да се справи с учебния материал, при това с лекота.

3. Ученето на немски онлайн във Виа Германика определено е по джоба на всеки.

Тази година редовните отстъпки станаха още по-големи - всеки онлайн курс по немски е с 20% Юбилейна отстъпка. Причината е 20 годишният юбилей на Езиков Център Виа Германика. Всеки може да влезе на Онлайн Виа Германика и след безплатна регистрация да се запознае с онлайн курсовете ни по немски за начинаещи и с тяхната цена. При поръчка автоматично се начислява МЕГА отстъпката. Може да платите удобно с карта, без това да ви струва нещо допълнително и да започнете да учите немски веднага! Как да поръчате, вижте тук.

И така: Успешното учене на немски е във вашите ръце! Какво още спестявате с е-учебника “Немският е лесен” прочетете тук. И ако не робувате на остарели учебни навици, опитайте да учите немски модерно, иновативно и МЕГА изгодно - цените са с 20% надолу!