ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА 3х1 за ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ

Летните онлайн курсове по немски за ученици започват скоро! Те се провеждат дистанционно, но 100% с учител и подготвят за сертификат по немски език още от първо ниво.

Като образователна институция за Виа Германика 24 май е най-светлият български празник. На него ние отбелязваме не само уникалния ден на българската азбука, но и на книжовността и свързаното с нея просветителство, цивилизованост и напредък чрез образование и знание! 

По този случай сме подготвили ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА 3 х 1 на всички курсове които предлагаме в момента. Офертата е валидна 3 дни: на 24 май, 25 май и 26 май.

С 5% Празнична Отстъпка на тези дати можете да се включите в:

 

1. Предстоящите курсове по немски за ученици от 15 юни. 

Те се провеждат онлайн с учител. Стартираме различни нива за начинаещи и напреднали. Всичко за тях може да прочетете на специалната ни страница Летни курсове по немски за ученици.

 

2. Онлайн курсовете по немски със специалния самоучител по немски за начинаещи “Немският е лесен”. 

Уроците в самоучителя са практически насочени с много упражнения, текстове за четене и слушане, аудио-речници за лесно учене на думите. Той е в дигитална форма, за да опазваме природата.

 

За който и курс да се интересувате, може да го поръчате и заплатите лесно с карта или банков превод на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика лесно и бързо. Възползвайте се от Празничната оферта! 

И отстъпката с натрупване за повече от 1 курс остава валидна.