Промоционални курсове по разговорен немски

Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски специално за работното място. Те са предназначени за хора над 18 години, които го учат с цел работа

От тази година курсовете по немски за възрастни се предлагат в присъствено - виртуална форма. Така те са достъпни за хора от цялата страна и чужбина. Акцентът им е немският в ежедневието, като курсовете вече са обогатени с богати учебни ресурси на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. С тяхна помощ всеки курсист получава над 20 учебни часа допълнително асинхронно обучение за самоподготовка и преговор към всеки отделен урок.

 

Какви оферти предлагаме сега?

 

Актуалната ни оферта с 10% Намаление включва дистанционни курсове по немски за съвсем начинаещи от 8.11. както и онлайн курсовете ни по немски със самоучителя "Немският е лесен"

Отстъпката е по повод Деня на Будителите и важи до 1.11.21.

 

Супер интензивен дневен курс за абсолютно начинаещи само за 5 седмици с учител на живо от 8.11 с 10% отстъпка. И вечерен 2 месечен курс за начинаещи, които не могат да учат през деня - също на промоция до 1.11. Подробности за предстоящите ни дистанционни курсове може да прочетете на тази страница.

 

За съвсем начинаещи - нива А1.1 и А1.2 предлагаме и онлайн курсове по немски на е-платформата ни Онлайн Виа Германика, които може да започнете незабавно и да учите със собствено темпо, изграждайки всички умения. Към всеки онлайн курс по немски има и безплатен урок. Регистрирайте се и тествайте напълно безплатно, как можете да учите със самоучител подредено, в система, с аудио записи за добро произношение и развиване на слушането с разбиране.

 

ВАЖНО! Онлайн курсовете за съвсем начинаещи се провеждат с е - учебник. Той не се заплаща допълнително.

 

Как да се запишете?

 

регистрацията за курс става онлайн, плащането е удобно с карта

за онлайн курсовете по немски може да се регистрирате 24 /7 тук.

формулярът за записване за дистанционните курсове е тук