Промоционални курсове по разговорен немски за възрастни 2021

Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски специално за работното място. Те са предназначени за хора над 18 години, които го учат с цел работа

Тази година освен изключително полезни, всички курсове по немски са и страшно изгодни, защото са промоционални! Поводът е 20 годишният юбилей на Виа Германика, а печелившата карта за вас е 20% Отстъпка. За условията на Юбилейната отстъпка може да се информирате тук. Това е важно, защото може да се възползвате от нея неведнъж!

 

Какво предлагаме?

 

 

Офертите ни с 20% Намаление включват 5 нива от А1.1 до В1.1.

 

За съвсем начинаещи - нива А1.1 и А1.2 предлагаме онлайн курсове по немски на е-платформата ни Онлайн Виа Германика, които може да започнете незабавно и да учите със собствено темпо, изграждайки всички умения. За повече информация може да проследите този линк. или изгледайте следното видео:

 

 

Другите нива от курсовете ни по немски за възрастни ще се провеждат дистанционно. Новите ни групови курсове стартират през септември 2021 година в гъвкав съвременен формат с богати учебни ресурси към учебната система. Те ще обхващат нивата: А2.1, А2.2 и В1.1.

 

Как ще се провеждат курсовете по немски А2.1, А2.2 и В1.1?

 

Курсовете по разговорен немски ще се провеждат  дистанционно в комбинирана форма -  синхронна и асинхронна. 

 

Какво означава това?

 

Дистанционните синхронни занятия с учител на живо ние организираме с помощта на видео - платформата Zoom.

Асинхронните са достъпни на нашата  е-платформа Онлайн Виа Германика. 

Чрез профила си на Онлайн Виа Германика всеки ще ползва неограничено допълнителните учебни материали, презентации или лексика в речникова форма към всеки урок подготвени от преподавателя. 

Освен това на смартфона си всеки курсист може да инсталира безплатно мобилно приложение с учебни ресурси към учебната система - интерактивни упражнения, филми, упражнения за слушане.

 

Какви са предпоставките за успешно учене от страна на курсиста?

 

Дистанционните курсове по немски на Виа Германика са динамични и изключително продуктивни. Но за тази цел всички курсисти трябва да си осигурят добри технически предпоставки, високоскоростен интернет и работеща  камера. И още естествено спокойно работно място за добра концентрация по време на занятията. Така всички ще могат да учат активно и ползотворно и успешно ще упражняват говоренето лице в лице.

 

Какви са стандартните характеристики?

Групите са малки от минимум 10 курсиста

Синхронните занятия са 2 пъти седмично х 3 учебни часа / интензивните са 2 пъти х 4 уч.ч  с квалифициран учител,  асинхронните са 24/7.

Стартът на групите

 

ВАЖНО! Онлайн курсовете за съвсем начинаещи се провеждат с е - учебник. Той не се заплаща допълнително.

Дистанционните курсове за по-напреднали се провеждат с учебника Панорама, който се заплаща допълнително. Учебникът и учебната тетрадка струват около 40 лв. За всички записали се до 1.05 ще бъде поръчан оригинален учебник и изпратен по куриер за сметка на курсиста

 

Как да се запишете?

 

регистрацията за курс става онлайн, плащането е удобно с карта

за онлайн курсовете по немски може да се регистрирате 24 /7 тук.

формулярът за записване за дистанционните курсове е тук