Промоционален онлайн немски с отстъпки до 8%

Октомврийската ПРОМОЦИЯ на Онлайн Виа Германика

Научи Немски сам с до 8% Отстъпка с добър Онлайн самоучител по немски език последно поколение. Поръчай 1 онлайн курс с 5% Отстъпка, а два с цели 8%. Промоцията стартира днес, на 4.10, и е валидна до 31 октомври. Възползвай се от Октомврийската промоция на Онлайн Виа Германика по повод националните празници на Германия и Австрия. Сега имаш изключителната възможност да овладееш учебния материал по немски език с разбираеми обяснения на български супер изгодно и мега удобно от вкъщи. 

Какво да направиш?

1. Вземи най-напред безплатния Уводен курс по немски без никакви ангажименти и научи немската азбука и повече от 50 думи гратис. Така ще тестваш платформата за себе си и ще разбереш, как ще учиш немски онлайн и колко лесно можеш да управляваш твоя учебен процес.

2. Поръчай после онлайн курс по немски ниво А1.1 с 5% отстъпка или 2 курса с цели 8% отстъпка. Учи немски качествено, индивидуално и удобно за срок от 2 до 3 месеца. Време достатъчно да научиш и да преговориш, следвайки точно указанията за успешно учене, които съпътстват всяка твоя стъпка. На края на курса ще получиш удостоверение за завършен курс. И помни, че ти управляваш своето темпо на учене – можеш да завършиш курса много по-бързо, ако решиш и разполагаш с това време.

3. Затова влез в Онлайн Виа Германика и се регистрирай още днес. Тествай, дали ще ти хареса да учиш немски индивидуално с онлайн самоучителя на Гинка Витанова „Немският е лесен“ на специалната интернет платформа Онлайн Виа Германика.

Дали ще се справиш? Естествено! Защото е направено да е лесно за теб!

Учи лесно с интерактивни задачи.

Проверявай отговорите си веднага, за да учиш всичко правилно начаса.

Наслаждавай се на откривателски начин на учене.

Чети актуални текстове в разговорен стил.

Слушай, как се произнасят новите думи, колкото пъти пожелаеш.

Прилагай новите знания веднага.

Любувай се на модерно и цветно оформление на страниците, което ще ти помага да учиш ефективно

Пиши на новия за теб чужд език, за да овладяваш материала в цялост.

Преговаряй, следи твоя учебен прогрес, учи активно!

Ще се изненадаш, колко лесно е всъщност. При това ще учиш винаги с подкрепата на Гинка Витанова, защото на всяка твоя стъпка ще получаваш нейните експертни съвети за най-важното: Как да учиш немски успешно!

Грабни октомврийската празнична промоция на Онлайн Виа Германика. Ако поръчаш до 31.10. ще вземеш 5% Отстъпка за 1 курс и 8% ако поръчаш два. Влез в Онлайн Виа Германика и учи немски Свободно, Иновативно и Суперизгодно!