Промоция! Онлайн курс по немски за начинаещи

По случай Европейския ден на езиците, който се празнува на 26 септември Онлайн Виа Германика ти подарява още по-изгодно онлайн курс по немски за начинаещи. Възползвай се!

Вземи 5% Отстъпка при поръчка на курс по немски за начинаещи онлайн или... Спести цели 8% като поръчаш 2 курса за начинаещи от интернет платформата Онлайн Виа Германика. Учи с най-добрия онлайн самоучител „Немският е лесен“ с автор Гинка Витанова, защото ще учиш немски в система, подредена за оптимален резултат.

Отстъпките са валидни 3 дни – от 26 септември до 28 септември включително. Поръчай сега, а можеш да активираш курса си, когато пожелаеш – след седмица или 2 или даже след месец. Защото онлайн всичко е по-удобно!

Влез и се регистрирай в Онлайн Виа Германика и ще учиш немски лесно и бързо, когато и където ти е удобно. Избери онлайн обучението с „Немският е лесен“ и научи обширния материал на ниво А1.1, който  изгражда не само знания по немски, но и езикови умения- четене с разбиране, слушане с разбиране, писане, медиация ....

Влез и учи с начина на бъдещето.