Изгодно изучаване на немски онлайн

Изучаването на немски online с помощта на интернет платформата Онлайн Виа Германика е лесно, ефективно и изключително изгодно. Ще можеш да учиш немски сам директно от вкъщи, когато ти е удобно. При това на изключително ниски цени.

 Към кого е ориентирано онлайн обучението по немски?

Курсовете по немски език в Online Via Germanika са гъвкави, иновативни и в крак с времето, което изисква учене на език с модерните технологии. Те са предназначени за мотивирани, активни хора, които искат да научат немски за комуникация и да овладеят типичните думи и фрази, характерни за общуване в ежедневието.

  Учиш немски изгодно по нива според Европейската рамка

За всеки курс по немски имаш на разположение около 2 месеца. Не е необходимо да помниш, кога си го започнал, защото срокът е дълъг. На дисплей в твоя акаунт ще виждаш постоянно твоето лично оставащо време. Така можеш да учиш и преговаряш обширния учебен материал спокойно. За това време вноските ти са под 100 лв, ако ги пресметнем на месец. А обемът на учебния материал започва от 72 раздела и се приравнява на около 70 уч.ч на курс за модул. Евтино, нали? Към това прибавяме, че той е съвместим с всякакви други учебни системи. Това е едно голямо предимство за теб, защото можеш да продължиш когато и както пожелаеш. Защото ти ще овладяваш езика в система усвоявайки езиковите умения, които ще ти помогнат да общуваш успешно на немски език според нормите на Европейската рамка.  А и хаотичните откъслечни знания няма да те научат да говориш, дори когато си ги придобил с учител.

  Учиш комфортно от вкъщи или от офиса, когато пожелаеш, без да се съобразяваш с нищо

Онлайн уроците по немски са под формата на самоучител и са снабдени с оригинални аудио записи, достъпни за всеки обяснения на български и организация на учебния материал по нива, които са свързани помежду си. Всеки може да учи самостоятелно и да отдели толкова време, колкото на него му е необходимо, за да научи материала. Без да е необходимо да се съобразяваш с ден или час от денонощието – ти можеш да включиш лаптопа си, когато си наистина свободен и да учиш немски с твоето истинско темпо, но винаги в стройна система. Обясненията са практически и подкрепени с безброй упражнения за първично и вторично затвърждаване и автоматизиране на знанията и уменията. Така можеш да научиш немски правилно в разговорен стил. Сам, но с постоянната ми подкрепа!