Онлайн уроци по немски език

Ако искаш да опиташ новия начин за учене на немски, регистрирай се за онлайн курс по немски в електронната учебна платформа Онлайн Виа Германика.

Но какво да очакваш?

Курсовете са съобразени с Европейската рамка. Това означава, че са съвместими със всякакви други курсове по немски, които я съблюдават.

Всеки онлайн курс се състои от няколко онлайн урока, които са в надграждаща прогресия.

Всеки онлайн урок има определена тема, напр. Храна, Запознанство, Жилище и т.н.

По тази тема в урока са включени раздели за 4-те езикови компетентности, както и за езиковите знания - напр. текстове за четене и слушане с разбиране - по 3 или 4, граматика - по няколко граматични единици, лексика - от 90 до 140 думи на урок, фонетика с аудио-записи, говорене чрез научаване на реплики по темата, писане на текстове по образец.

Към уроците има многобройни интерактивни упражнения насочени към затвърждаване на взетия материал.

Накрая на всеки урок има кратък обзорен преглед на лексиката и граматиката, както и речници в 2 формата.

И най-важното: всеки може да разбере, за какво става дума - обясненията са кратки, ясни, подкрепени с примери. Те са насочени към употребата на езика и няма никакво теоритизиране.

Това, което прави онлайн самоучителя изключително полезен е, че се разясняват стратегии за успешно учене. Така че винаги, когато е необходимо, се получава съвет, как да се научи тази част от урока и точно какво да се направи.

Какви са предимствата?

Големи:

- не губиш време и пари за пътуване

- не даваш пари за учебници

- по-евтино е от всякакви други форми на курсове и в пъти по-евтино от частните уроци

- учиш със собствено темпо - бързо или бавно, както ти можеш, без да се притесняваш от другите в групата. И още, и още ...