Немски за деца онлайн

Скъпи родители, с радост приветствам всички Вас, които се довериха на Виа Германика, тези които с амбиция и визия за развитието на децата продължават да изискват и да ме вдъхновяват да развивам още идеи в полза на децата. Благодаря Ви, че осъзнавате необходимостта от немския език и не правите компромис с качеството на обучението. Миналият път в поредицата Немският е лесен Ви разкрих многобройни ползи от това детето да изучава немски език още в начална училищна възраст и как ние реализираме това във VG-Schule към Виа Германика. Този път имам удоволствието да споделя с Вас, че Виа Германика  е на  път да стартира иновативен и единствен по рода си в  България проект, а именно - самоучител по немски за деца абсолютно начинаещи за 2 различни възрастови групи.

Защо онлайн самоучител по немски за деца?

Отправната точка на този проект бе оптималното съотношение на тези 4 фактора:

качество на обучението

предпочитани форми на учене от сегашното поколение деца

времева ангажираност

свободата и независимостта на обучаващите се от множество външни фактори

И да! В случая клишето се оказва вярно. Кризата с Covid -19 ни принуди да преосмислим и реадаптираме обучението по немски към нови ситуации. И то така, че това да не води до загуба на фокус и последваща демотивация на учащия. А нали мотивацията е моторът , който ни движи към прогреса!

Как “Немският е лесен” за деца  мотивира детето да учи с Онлайн Виа Германика?

За да бъде детето мотивирано, то трябва да изпитва задоволство и удовлетвореност от самото учене. На нашата собствена интернет платформа Онлайн Виа Германика това е постижимо, а за новото поколение деца дори предпочитано! Ето защо, подходих не само като методист и педагог, но и като родител, разработвайки специалната авторска онлайн учебна система “Немският е лесен” така, че по силите на ВСЯКО, наистина ВСЯКО дете да бъде то да се самообучава. И да учи немски, забавлявайки се. Възможно ли е това, бихте се запитали навярно. Да и то благодарение на:

Свободата да учи където, когато и с каквото електронно устройство е удобно или налично

Комуникативността на уроците „в стил Виа Германика“, където лексика и граматика резултират мигновено в устна реч, а не са просто неизползваема абстракция

Подробни, но ненатоварващи  обяснения за четене и слушане, последвани от аудио и визуални примери

Методически правилно изградени уроци с умерено темпо при градация на трудността

Завладяващи интерактивни упражнения, стимулиращи 4-те речеви компонента: четене, слушане, писане и говорене

Възможност за мигновен самоконтрол след изпълнение на задачите

Приятен и забавен интерфейс на платформата, съобразен с възрастово-познавателните интереси на децата

Очаквайте скоро онлайн обучението за деца, организирано по нива на Онлайн Виа Германика. Работата ни напредва бързо. Ако тази статия Ви е харесала, моля споделете я във  facebook, за да може тя да достигне до повече хора. Разгледайте нашата интернет платформа, където всеки, независимо от възраст, време и място може да учи немски онлайн лесно и успешно.