Да научим немски онлайн - бързо и лесно

Възможно ли е? С Онлайн Виа Германика и онлайн самоучителя „Немският е лесен“ – да!

Да научим немски онлайн бързо

Най- голямото предимство за теб при ученето на немски с онлайн самоучителя ми е, че сам/а можеш да контролираш темпото си на учене. Може да си езиково надарен или пък езиците да не ти се отдават толкова лесно, но когато сам определяш стъпките си при учене и техния обем, всеки  научава целия материал за оптимално време. При това без да се притеснява от други хора наоколо.  Дали ще изучаваш уроците ежедневно по няколко часа на ден, т.е. супер интензивно или ще си определиш 2 дни в седмицата по 2 – 3 учебни часа, т.е. екстензивно определяш лично ти. Но във всички случаи ще овладееш учебния материал на курс в рамките максимално на 2 месеца, а ако желаеш и имаш това време сигурно и за 3 седмици. Бързо е, нали? И нещо, което може би пропускаш – бързо според твоите цели, представи и свободно време.

Да научим немски онлайн лесно

Със сигурност си чувал/а клишето за „трудния немски“. Но когато учиш структурирано стъпка по стъпка и надграждаш в система, ще видиш, че ще овладяваш езика без усилие. Това е възможно защото в самоучителя има конкретни съвети за начина на учене във всяка част на урока. В онлайн самоучителя „Немският е лесен“ съм подредила учебния материал систематично, думите са въведени прегледно, а обясненията са разбираеми, защото по този начин преподавам и разяснявам структурите в немския език и в час. Така че не остават отворени въпроси. Изчистила съм всички проблеми и съм ги предала на разбираем език в сравнение с нашия език. Така правилата са понятни за всеки, който е решил да учи немски онлайн в система. „Немският е лесен“ и защото ще учиш езика в разговорен стил, така, както се употребява в ежедневието. Уроците не са само граматика или думи с картинки, а цялостно развиване на езиковите компетенции по една основна тема чрез четене и слушане на автентична немска реч във формата на диалози, монолози, описания, графики и др. Т.е. прдставена е писмената и устна реч в цялото ѝ многообразие. И точно затова е лесно –  целият учебен материал е поднесен от гледна точка на общуването, а не на граматиката.

Като прибавя към това и красивото оформление на онлайн самоучителя, както и аудио-записите от Muttersprachler – хора, за които немският е майчин език – то тогава и ти ще се убедиш, че да учиш немски онлайн с „Немският е лесен“ е бързо и лесно!

Искаш ли да опиташ? Не се колебай – няма да останеш разочарован!