Last Minute оферта за курс по немски с учител

Скоро започват летните онлайн курсове по немски с учител

 

Тази година интензивните летни курсове по немски език специално за ученици от 6 до 12 клас стартират на 15 юни 2024 г. / събота /. Те са по сертификатната ни програма и се отличават с развиване на всички езикови умения, включително ГОВОРЕНЕТО. Практическото прилагане на езика в час има за резултат:

-  бързото научаване на новата лексика, 

- правилната употреба на думите според ситуацията и 

- уверено говорене на немски без смущение.

Големият плюс на тези курсове е включената изпитна подготовка и изграждане на стратегии за правилен подход при решаване на тестове по уменията с оригинални изпитни материали.

КАКВО ВКЛЮЧВА LAST MINUTE ОФЕРТАТА НА ВИА ГЕРМАНИКА?

Преди старта на едномесечното обучение по немски Виа Германика предлага незаетите места на ПРОМО ЦЕНА на 3 дати: 10.06, 11.06, 12.06. 

Предложението за последната минута се отнася за: 

⇒ оставащите свободни места в определени групи. Те са ограничени по бройка.

⇒ отстъпката е валидна на обявените 3 дати и е в размер на 5%

⇒ записването и плащането с автоматично приспадане на БОНУСА  LAST MINUTE е на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика.

LAST MINUTE ОФЕРТА ИМАМЕ ЗА СЛЕДНИТЕ НИВА:

НИВО А2.1 - 1 свободно място.

НИВО А2.2 - 2 свободни места.

НИВО В1.2 - 1 свободно място.

НИВО В1.2+ - 2 свободни места.

Струва си да се запишете в последния момент! Курсовете са само 1 месец. Всички стартират на 15 юни. След записването ще Ви изпратим по имейл линкове за поръчка на учебниците. Влезте в Онлайн Виа Германика и вижте цените. При поръчка ще ви се начисли автоматично предвидената отстъпка.