Безплатни уроци по немски

Немският е лесен. Онлайн самоучител по немски за коректно общуване от Гинка Витанова

 

Отдавна водя поредици безплатни уроци по немски, в които исках да покажа на всички, които учат немски, че той е толкова труден, колкото и всеки друг чужд език. Ако се учи в система, която подрежда езиковите явления последователно, то тогава огромна част от спряганите трудности въобще не се появяват. Принос към това имат учебното съдържание на учебната система, както и експертният подход на преподавателя. 

Всъщност именно в резултат на тези безплатни уроци, които публикувах в различните канали на Езиков Център Виа Германика, се породи наименованието на електронния ми самоучител "Немският е лесен".

 

Тук ви предлагам кратки безплатни уроци по немски за начинаещи и напреднали по някои от най-обсъжданите теми от немската граматика. Ще се радвам, ако мога да ви бъда от полза с моя подход при обясняването им. 

 

Ако разбирате без проблеми граматиката в тези безплатни уроци по немски  и желаете да учите немски системно, опитайте с моя авторски самоучител за начинаещи “Немският е лесен”. Очевидно няма да имате проблем с разбирането на уроците. Влезте в модерната платформа за немски език Онлайн Виа Германика и се регистрирайте безплатно.