Добър самоучител по немски

Защо онлайн самоучителят “Немският е лесен” е добър самоучител по немски? Какво ще спечелиш, ако учиш с него немски онлайн? Прочети описанието на неговия формат и прецени преимуществата му за себе си.

Ето как ще учиш немски онлайн със самоучителя "Немският е лесен" бързо, сигурно, удобно.

 

➤⚫ Онлайн-обучението по немски език на online.viagermanika.com е модерно, изцяло автоматизирано езиково обучение. След като преминеш курса, получаваш удостоверение за завършен курс.

 

➤⚫ Онлайн обучението по немски се осъществява на собствена учебна интернет-платформа, с която можеш да работиш на всякакъв носител. Препоръчвам все пак лаптоп или таблет. Големият екран дава по-голям комфорт при учене.

 

➤⚫ Немски ще учиш с авторския онлайн-самоучител на Гинка Витанова „Немският е лесен“, по форма той е електронен учебник, който не се заплаща допълнително. Именно той е базиран на интернет-платформата. С негова помощ се учи 100% онлайн. Могат да се свалят определени аудио-файлове за трениране на думите и произношението.

 

➤⚫ Отделните курсове в онлайн - самоучителя са категоризирани по нива и поднива. Всеки курс се състои от няколко урока. А всеки урок съдържа от 10 до 15 раздела, които развиват умения и надграждат знания. Напр. текстове за четене с разбиране, слушане с разбиране, граматика, лексика, интерактивни упражнения, речник и др. 

➤⚫ Обучението разполага и с авторски аудио – записи, направени професионално от носители на немския език като майчин. Добре е да ги слушаш неколкократно.

 

➤⚫ Ти ще учиш немски език индивидуално, когато ти е удобно, но в рамките на определен срок. Той е тестван многократно и е достатъчно дълъг дори да повториш курса, ако учиш редовно и отговорно без да правиш големи паузи.

 

➤⚫ За твое удобство интернет-платформата на Онлайн Виа Германика автоматично отчита дните, оставащите до края на валидността на курса. Срокът е въведен, за да учиш без големи паузи. В противен случай обучението по чужд език за съжаление е неефективно - наученото бързо се забравя, ако материалът не се овладява  регулярно.

➤⚫ Можеш да имаш по няколко активни курсове в определен период от време. За ефективното учене това може да е от много голямо значение. 2 и повече курса по едно и също време могат да бъдат поръчани и едновременно активирани. Така всеки ще се възползва от атрактивна отстъпка. Препоръчваме обаче всеки курс да се изкарва последователно от край до край.

 

➤⚫ Всички раздели в уроците са обяснени на български език. Но не само това: През цялото време няма да ти липсва подкрепата на учителя, защото авторката винаги дава съвети, как точно да научиш конкретния учебен раздел ефективно. Тези съвети са почерпани от дългогодишната ѝ практика и дават резултат.

 

 

Искаш ли да опиташ? 

Влез и поръчай тогава напълно безплатния Демо-Курс за цели 14 дни. Учи Немски онлайн с Гинка Витанова където и да си в свободното си време.