Научи немски онлайн бързо

Търсиш най-добрият онлайн курс по немски за начинаещи? Онлайн Виа Германика ти предлага онлайн обучение по немски написано специално за българи.

И времето тук е важен фактор! При онлайн изучаването на немски на нашата интернет платформа срокът на покриване на нивата зависи от теб!

Най- голямото предимство при ученето на немски с онлайн самоучителя “Немският е лесен” е, че сам/а можеш да контролираш темпото си на учене. Може да си езиково надарен или пък езиците да не ти се отдават толкова лесно, но когато сам определяш стъпките си при учене и техния обем, научаваш целия материал за оптималното за теб време. При това без да се притесняваш от други хора наоколо.  Дали ще изучаваш уроците ежедневно по няколко часа на ден, т.е. супер интензивно или ще си определиш 2 дни в седмицата по 2 – 3 учебни часа, т.е. екстензивно, определяш лично ти. Всичко е в твоите ръце!

Във всички случаи обаче ще овладееш учебния материал на курс в рамките максимално на 2 месеца, а ако желаеш и имаш това време сигурно и за 3 седмици. Бързо е, нали? И нещо важно, което може би пропускаш – бързо според твоите цели, представи и свободно време. 

Наслаждавай се и на полезния аудио-речник в края на всеки урок. За да научиш думите лесно, бързо и почти неусетно! Когато и както ти е удобно.

Спести време, учи немски онлайн! От всяко място, по всяко време!