Онлайн уроци по немски за начинаещи

Искаш ли да учиш разговорен немски удобно, лесно и бързо? Избери тогава Онлайн Виа Германика. Така ще можеш да планираш твоята подготовка по немски лично. И да съвместяваш онлайн уроците с твоите ежедневни задължения изключително успешно.

Онлайн уроците по немски за съвсем начинаещи започват от азбуката и са свързани помежду си. Те отговарят на ниво А1.1 по ОЕЕР. Всеки от тях плавно надгражда предходния, като не само дава нови знания, но и затвърждава и преговаря старите. Те включват всички умения за комуникативно овладяване на немски език: във всеки онлайн урок по немски има текстове за четене и слушане с разбиране, раздели за говорене и писане с точни указания за изразните средства и специални записи за произношението. Организирани са като практически самоучител по немски, който има лесно и интуитивно навигиране, за да може всеки да го използва успешно.

Принципът за плавно въвеждане на лексиката не пречи до края на първия курс тя да наброява вече 600 лексикални единици.  Всички тези думи и изрази обаче са организирани тематично и излизат свързани във фрази, изречения, текстове. Затова те са готови за употреба. Естествено и с прилежащата граматика. Зная от връзката си с клиентите, че това те плаши, но онлайн уроците са изпъстрени с конкретни съвети според учебния материал как да учиш немски успешно. Следвай ги и резултатите няма да закъснеят и за теб.

Защо твърдя, че Немският е Лесен? Опитайте и ще разберете! Уроците са ясно структурирани, те са сбор от развиване на езикови умения и знания, обясненията са точни. Почерпени от преподавателския ми опит, онлайн уроците по немски не оставят открити въпроси. А със всяка следваща страница те водят към следващо сигурно знание. Така че наистина всеки, който може да организира личното си време, може да научи немски с онлайн уроците на „Немският е лесен“ успешно за използване в практиката. И на много изгодна цена. Защо? Виж съдържанието на урок 6 например от онлайн курса за абсолютно начинаещи А1.1 в „Немският е лесен“ по цели. Прибави към това и 20% ни Юбилейна Отстъпка на всички курсове по немски онлайн по случай 20. рожден ден на Виа Германика и ще установиш, че предоставяме обширно учебно съдържание на ниска цена. За Юбилейната ни отстъпка можеш да прочетеш още тук. Подробности за ниво А1.2 сме поместили в тази новина.